Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ...!! Toν γύρο του κόσμου κάνει το ρεζιλίκι του τουρκικού υποβρυχίου που παραδόθηκε μετά μουσικής

Tα στενά ελληνικά σύνορα έχει περάσει το κάζο που έπαθε τουρκικό υποβρύχιο, όταν αναγκάστηκε να… παραδοθεί στους Έλληνες διώκτες του οι...


Tα στενά ελληνικά σύνορα έχει περάσει το κάζο που έπαθε τουρκικό υποβρύχιο, όταν αναγκάστηκε να… παραδοθεί στους Έλληνες διώκτες του οι οποίοι έβαλαν στους Τούρκους να ακούν το Yellow Submarine των Beatls.




To με έδρα το Βελιγράδι Fort Russ News και νέα από την Ευρώπη και την Ασία έχει κάνει θέμα το τρολάρισμα, όπως αναφέρει, των Ελλήνων στο τουρκικό υποβρύχιο.

Δεν είναι και λίγο για μία χώρα όπως η Τουρκία, που θέλει να παρουσιάζει τον εαυτό της ως την μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη του ΝΑΤΟ μετά τις ΗΠΑ να βλέπει σε γελοιογραφίες παγκοσμίως τα… επιτεύγματά της στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Και αυτή είναι μόνο μια από τις πολλές ιστορίες που θα βγουν από τα παθήματα των Τούρκων, για την ναυτοσύνη των οποίων ντρέπονται ακόμα και οι Έλληνες αξιωματικοί, όπως σημειώνουν μεταξύ τους.