Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έτοιμοι για ΠΑΝΙΚΟ οι Ιπτάμενοι Καρχαρίες της Πολεμικής Αεροπορίας... Τα MIRAZ 2000 shark άρχισαν να Ίπτανται στο Αιγαίο...!!

Τα Ελληνικά Mirage της 114 ΠΜ είναι τα μαχητικά που αυτή τη στιγμή μπορούν να φέρουν τα στρατηγικά όπλα της Ελλάδας απέναντι σε οποιαδήποτ...


Τα Ελληνικά Mirage της 114 ΠΜ είναι τα μαχητικά που αυτή τη στιγμή μπορούν να φέρουν τα στρατηγικά όπλα της Ελλάδας απέναντι σε οποιαδήποτε Τουρκική απειλή και είναι ο Εφιάλτης των Τούρκων Πασάδων του Ναυτικού.




Και μπορεί να λέμε σήμερα ότι οι διαθεσιμότητες δεν είναι οι καλύτερες, αυτή τη στιγμή, όμως στην Σκύρο, στα readiness ήδη βρίσκονται Mirage 2000-5 της 331 Μοίρας φρουρώντας εναέριες Θερμοπύλες, ενώ πίσω στην Τανάγρα επιτελείς διαβεβαιώνουν ότι υπάρχουν έτοιμα προς απογείωση ικανός αριθμός αεροσκαφών, ο οποίος σαφώς θα μπορούσε να είναι πολύ πιο αυξημένος.

Στρατηγικοί πύραυλοι Scalp και αντιπλοϊκοί Exocet συνεχίζουν να είναι ο εφιάλτης όποιου επιβουλεύεται μέρος της εθνικής κυριαρχίας.

Το επόμενο στάδιο, μετά την υπογραφή για την υποστήριξη των μαχητικών είναι ο νέος κύκλος συζητήσεων που αφορούν τα όπλα και την επαναπιστοποίησή τους από τις γαλλικές εταιρείες. https://veteranos.gr