Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μετά το «διάλειμμα» την περίοδο του lockdown... Χειροπέδες στον ληστή των σούπερ μάρκετ με τη χειρουργική μάσκα

STOP στην εξακολουθητική παράνομη δράση 36χρονου, έβαλε το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, μετά την εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας που διέπραξε το μ...

Χειροπέδες στον ληστή των σούπερ μάρκετ με τη χειρουργική μάσκα

STOP στην εξακολουθητική παράνομη δράση 36χρονου, έβαλε το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, μετά την εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας που διέπραξε το μεσημέρι της Δευτέρας (3/8) σε σούπερ μάρκετ στα Οινόφυτα Βοιωτίας.




Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, σε συνεργασία με τα Τμήματα Ασφαλείας Ωρωπού Αττικής και Χαλκίδας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας Βοιωτίας, συνέλαβε σε περιοχή της Αθήνας τον συγκεκριμένο άνδρα που φέρεται να έχει διαπράξει άλλες οκτώ ληστείες στο διάστημα 27-01 έως και 31-07-2020 και συγκεκριμένα:

4 ληστείες σε καταστήματα super market περιοχών της Βοιωτίας (δύο στο Δήλεσι και από μία σε Σχηματάρι και Οινόφυτα),
3 ληστείες σε καταστήματα super market περιοχών της Παραλίας Αυλίδας Ευβοίας, καθώς και
1 ληστεία σε κατάστημα αρτοποιείο, στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Ο συλληφθείς ξεκίνησε τη δράση του τον περασμένο Ιανουάριο, χρησιμοποιώντας για κάλυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου του, κράνος μοτοσυκλέτας.

Στην περίοδο του lockdown σταμάτησε τη δράση του και επανήρθε δριμύτερος στη συνέχεια με τέσσερις ληστείες, στις οποίες φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του με την υποχρεωτική χειρουργική μάσκα και ένα επιπλέον τζόκει.