Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λιβύη: Ο LNA KATAΓΓΕΛΕΙ... Μεταφορά Σομαλών μισθοφόρων στη Μισράτα με την χρηματοδότηση του Κατάρ

Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, στρατηγός Αχμέτ αλ Μισμάρι [Ahmed Al-Mesmari], επιβεβαίωσε, χθες, Τετάρτη, ότι οι ένοπλες δυν...


Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, στρατηγός Αχμέτ αλ Μισμάρι [Ahmed Al-Mesmari], επιβεβαίωσε, χθες, Τετάρτη, ότι οι ένοπλες δυνάμεις έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εξέλιξη ανατολικά της πόλη Μισράτα.




Ο στρατηγός αλ Μισμάρι εξήγησε ότι οι μισθοφόροι και οι τρομοκράτες πραγματοποίησαν πολλές επιθέσεις εναντίον του λαού της Λιβύης, αφού οι μισθοφόροι πολεμούν στη Λιβύη για λογαριασμό άλλων χωρών, με επικεφαλής την Τουρκία και το Κατάρ, σύμφωνα με το λιβυκό δημοσίευμα.

Ο αλ Μισμάρι είπε κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Τύπου, ότι «υπάρχουν μεταφορές τρομοκρατών από στρατόπεδα της Σομαλίας στη Μισράτα με υποστήριξη και χρηματοδότηση από το Κατάρ».

Αναφερόμενος στη διαφθορά της κυβέρνησης της Τρίπολης και στην καταπίεση που υπόκειται ο λιβυκός λαός επεσήμανε ότι το προεδρικό συμβούλιο με επικεφαλής τον Φαγιέζ αλ Σάρατζ «κλέβει τα χρήματα που είναι για το λαό και τα στέλνει σε τουρκικές εταιρείες όπλων για να αγοράσει οβίδες και άλλο στρατιωτικό υλικό».

«Έχουμε έγγραφα που καταδικάζουν το υπουργείο Εσωτερικών του Αλ Σάρατζ για τη διαφθορά και την σπατάλη δημόσιου χρήματος», σημειώνοντας ότι «10 εκατομμύρια δηνάρια αντί να πάνε στην πόλη Γκατ (νοτιοδυτική Λιβύη), κατέληξαν στην Τουρκία».

24.ae, afrigatenews.net,

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος