Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΕΥΚΟΙΛΙΑ... ΤΡΕΙΣ ώρες μετά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του «Στόχου» για την ΤΡΥΠΑ του KemalReis... ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ από το τουρκικό ΥΠΑΜ...!!!

Το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας στις 12 και 18 το μεσημέρι της Κυριακής γνωστοποίησε πως η φρεγάτα Kemal Reis, η οποία αποχώρησε χ...


Το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας στις 12 και 18 το μεσημέρι της Κυριακής γνωστοποίησε πως η φρεγάτα Kemal Reis, η οποία αποχώρησε χθες από την ελληνική υφαλοκρηπίδα μετά και την «επακούμβηση» με την ελληνική φρεγάτα Λήμνος, συνοδεύει, πλέον, το Barbaros...




Σε σχετική ανάρτησή του στο Twiiter, στην οποία επισυνάπτει και φωτογραφίες, το τουρκικό υπουργείο αναφέρει χαρακτηστικά: «Η φρεγάτα ΚEMAL REIS που συμμετέχει στην Επιχείρηση “Ασπίδα της Μεσογείου”, συνοδεύει το ερευνητικό μας πλοίο BARBAROS, μετά τη ναυτική άσκησή τους με τα πλοία ακτοφυλακής της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου στα ανατολικά του νησιού της Μεσογείου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατεπείγουσα ανακοίνωση από του τουκρικό ΥΠΑΜ ήρθε 3 ώρες μετά την γνωστοποίηση από τον "ΣΤΟΧΟ" της τεράστια τρύπας που άφησε στην φρεγάτα τους το «Λήμνος»

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η ΤΡΥΠΑ του KemalReis...!!! Φωτογραφία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της Ελληνικής Νίκης στη Ναυμαχία της Μεσογείου...!!!

Οι φωτογραφίες δε που δημοσιέυουν δεν έχουν σχέση μεταξύ τους αφού αλλού φαίνεται να ακολουθούν το Κεμαλ Ρεις σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής, κι αλλού το Barbaros. Οι φωτογραφίες είτε είναι παλιές, είτε πειραγμένες. Με ένα προσεκτικό ζουμάρισμα καταλήξαμε πως συμβαίνουν και τα δύο. Ειδκά η φωτογραφία με την δεξιά όψη του Κεμαλ Ρεις κάνει "μπαμ"