Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΟΣ...!!! Αυτός είναι ο φουκαράς ο Τούρκος κυβερνήτης του KemalReis...!!! Ανυπόστατες οι φήμες ότι εισήχθη....

Ανυπόστατες οι φήμες ότι εισήχθη.... στην Αττάλεια για πρωκτοραφή...  Η ΤΡΥΠΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΗΜΝΟΣ δεν είναι ανυπό...


Ανυπόστατες οι φήμες ότι εισήχθη.... στην Αττάλεια για πρωκτοραφή... 

Η ΤΡΥΠΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΗΜΝΟΣ δεν είναι ανυπόστατη και ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ...

Μεταφέρουμε από το sportime.gr_Αυτός είναι σύμφωνα με πρόσφατα βίντεο ο κυβερνήτης της τουρκικής φρεγάτας Kemal Reis, η οποία αποσύρθηκε από την συνοδεία του Oruc Reis με τρύπα 5Χ1,5 στην δεξιά πίσω πλευρά, μετά την σύγκρουσή της με την ελληνική φρεγάτα Λήμνος.




Ο Μεχμέντ Οζγκούρ Οζομέκ προσπάθησε να εμβολίσει την φρεγάτα Λήμνος, όμως ο επιδέξιος χειρισμός του Έλληνα κυβερνήτη άλλαξε τις ισορροπίες και εμβόλισε αυτός το Kemal Reis.

Oι Τούρκοι φέρουν βαρέως την συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού η συγκεκριμένη φρεγάτα είναι το καμάρι του τουρκικού στόλου.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι αναφορές στο Twitter παλαιών ναυτών του Οζομέκ τον οποίο κατηγορούν ως Κεμαλιστή. Δηλαδή σύμφωνα με τον Ερντογάν προδότη της Τουρκίας.

Δύσκολα τα πράγματα για τον κυβερνήτη που τον περιμένουν με… ανοιχτές αγκάλες στην Αττάλεια.

Δείτε το βίντεο με δηλώσεις του Τούρκου κυβερνήτη πέρσι τον Ιανουάριο, όπου είχε φιλοξενήσει στο πλοίο του κάμερες για αφιέρωμα της τουρκικής τηλεόρασης στο πλοίο και το προσωπικό του: