Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ...!!! Κούρδοι Κομάντος απο το HPG χτύπησαν Τουρκική Φάλαγγα στο Σιρνάκ ...4 Τούρκοι Στρατιωτικοί νεκροί ...!!

Το Γραφείο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG) δημοσίευσε μια δήλωση που περιγράφει τις τελευταίες αντάρτικες ενέργειες και τις τουρκ...

Asia Ramazan Antar | eirinika.gr

Το Γραφείο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG) δημοσίευσε μια δήλωση που περιγράφει τις τελευταίες αντάρτικες ενέργειες και τις τουρκικές στρατιωτικές επιθέσεις στην περιοχή του Κουρδιστάν.




Κατά συνέπεια, αντάρτες χτύπησαν μια τουρκική στρατιωτική μονάδα εν κινήσει στην περιοχή Κάτω Τσίρκα στην περιοχή Beytüşşebap του Σιρνάκ. Η δράση, που διεξήχθη στις 16:30 στις 29 Ιουλίου, άφησε τέσσερις στρατιώτες νεκρούς και έναν τραυματία

Από την άλλη πλευρά, το HGP ανέφερε ότι ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε επιχείρηση στην περιοχή Γκάμπαρ του Σιρνάκ στις 13 Ιουνίου.

Ο τουρκικός στρατός έστειλε στρατιώτες στη ζώνη επιχειρήσεων μετά από βομβαρδισμό της περιοχής απο μαχητικά αεροσκάφη.

Ενώ η επιχείρηση συνεχίστηκε μέχρι τις 14 Ιουνίου, τρεις αντάρτες έπεσαν νεκροί στις συγκρούσεις και τους βομβαρδισμούς κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, δήλωσε η HPG και πρόσθεσε ότι οι ταυτότητες των πεσόντων ανταρτών θα ανακοινωθούν αργότερα.

Το HPG ανέφερε ότι ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε την περιοχή Tabura Erebe στην περιοχή Avashin των αμυντικών ζωνών της Medya στις 30 Ιουλίου. Ο βομβαρδισμός με τα Howitzers και τα βλήματα πυροπυροδότησαν πυρκαγιά στα δάση.