Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ...;;; «Τα νησιά Fener Adası και Kara Ada (Ρω και Στρογγυλή) ανήκουν στην τουρκία» λέει τούρκος ναυαρχίδ@ς...!!!

Ο απόστρατος ναύαρχος Γιαιτζί είναι ο θεωρητικός του τουρκολιβυκού συμφώνου για την ΑΟΖ και τα τουρκικά ΜΜΕ, τον καλούν συχνά για να πάρου...

ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ: Ολόκληρο το σύμπλεγμα τής Μεγίστης ...

Ο απόστρατος ναύαρχος Γιαιτζί είναι ο θεωρητικός του τουρκολιβυκού συμφώνου για την ΑΟΖ και τα τουρκικά ΜΜΕ, τον καλούν συχνά για να πάρουν την γνώμη του.




Δείτε λοιπόν ένα χτεσινό δημοσίευμα της Σοζτζού :

¨Ο απόστρατος ναύαρχος Τζιχάντ Γιαιτζί, έθεσε στην επικαιρότητα ένα σημαντικό ισχυρισμό που θα εκνευρίσει την Ελλάδα. Ο Γιαγιτζι δήλωσε :

 “Εκτός από το Καστελόριζο, τα υπόλοιπα νησιά και βραχονησίδες στην περιοχή, συνεχίζουν να βρίσκονται υπό την κυριαρχία της Τουρκίας. 

Η πραγματικότητα αυτή καταργεί τον ισχυρισμό της Ελλάδας σχετικά με την ΑΟΖ του Καστελόριζου. Διότι τα νησιά Fener Adası και Kara Ada (Ρω και Στρογγυλή), από αυτή τη σκοπιά κλείνουν το Καστελόριζο προς τα ανατολικά και νότια και αυτά τα νησιά δεν ανήκουν στην Ελλάδα”.

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Τζιχάντ Γιαιτζί δήλωσε πως “Πρέπει να ελεγχθεί η συνθήκη των Παρισίων. Τα νησιά έχουν περάσει στην Τουρκία που είναι ο διάδοχος του οθωμανικού κράτους”. ……¨

Όπως καταλάβατε με βάση την λογική του Τούρκου, τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα ΜΟΝΟ όταν αυτό συμφέρει την Τουρκία…. https://tourkikanea.gr