Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ... Ο πιο επικίνδυνος μήνας όλων των εποχών στο Αιγαίο με οπλισμένα τουρκικά F-16... Δείτε τα στοιχεία!

Είθισται ο Αύγουστος να αποκαλείται ως ο μήνας ξεκούρασης ή ο μήνας με τα μπάνια του λαού. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν συνέβη φέτος.  ...


Είθισται ο Αύγουστος να αποκαλείται ως ο μήνας ξεκούρασης ή ο μήνας με τα μπάνια του λαού. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν συνέβη φέτος. 




Η τουρκική προκλητικότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καταγράφοντας ακόμη ένα αρνητικό ιστορικό ρεκόρ.

Τα συγκεντρωτικά στοιχεία των τουρκικών προκλήσεων από αέρος, που παρουσιάζει σήμερα το enikos.gr, δείχνουν ότι ο μήνας που μας αφήνει δεν είναι απλά ο χειρότερος ιστορικά Αύγουστος αλλά και ο πιο επικίνδυνος μήνας όλων των εποχών, με την αποστολή του μεγαλύτερου αριθμού οπλισμένων μαχητικών από ποτέ.

Δεν είναι μόνο, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα, ότι ο Αύγουστος φέτος (χωρίς να περιλαμβάνονται τα σημερινά στοιχεία) καταρρίπτει κάθε ιστορικό προηγούμενο σε παραβιάσεις, φτάνοντας τις 369, όσο επίσης κι ότι η ελληνική Πολεμική Αεροπορία έχει αλλάξει φιλοσοφία αντιμετώπισης των «απέναντι» προχωρώντας σε συνολικά 41 εμπλοκές, τις περισσότερες από κάθε άλλο Αύγουστο της περασμένης 5ετίας.enikos.gr