Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EKTAKTO...!!! Ασυγκράτητος ο Ερντογάν – Υπέγραψε και δεύτερο συμβόλαιο με τη Ρωσία και για άλλους S-400...!!! Πολεμική πλέον η συμμαχία των Σλαβότουρκων...

Η Ρωσία υπέγραψε δεύτερο συμβόλαιο με την Τουρκία για την παράδοση των πυραυλικών συστημάτων S-400, όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής...


Η Ρωσία υπέγραψε δεύτερο συμβόλαιο με την Τουρκία για την παράδοση των πυραυλικών συστημάτων S-400, όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της Rosoboronexport, σύμφωνα με το sputniknews.gr.




Δεύτερο συμβόλαιο για τους S-400 υπέγραψαν Ρωσία και Τουρκία με τις δύο πλευρές τώρα να συζητούν το ζήτημα του κόστους, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο γενικός διευθυντής της ρωσικής κρατικής εταιρείας για την εισαγωγή και την εξαγωγή αμυντικών συστημάτων Rosoboronexport, Αλεξάντερ Μιχέεφ.

«Το συμβόλιο υπογράφηκε και πλέον συζητάμε το οικονομικό μοντέλο της συμφωνίας» δήλωσε ο Μιχέεφ στους δημοσιογράφους στην ρωσική στρατιωτική έκθεση Army-2020.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο επικεφαλής της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, Ισμαήλ Ντεμίρ, είχε δηλώσει ότι η Μόσχα και η Άγκυρα είχαν συμφωνήσει για δεύτερη αποστολή των πυραυλικών συστημάτων S-400.

Υπενθυμίζεται ότι Μόσχα και Άγκυρα είχαν υπογράψει συμφωνία για τους S-400 τον Δεκέμβριο του 2017 και το 2019 η Τουρκία τους παρέλαβε έναντι 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η αγορά των ρωσικών S-400 από την Τουρκία είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.