Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ σε μεγάλη γαλακτοβιομηχανία... Κρούσμα Κορονοϊού σε εργαζόμενο που μπήκε άμεσα σε Καραντίνα!

Ο εργαζόμενος της εταιρείας μπήκε άμεσα σε καραντίνα ενώ οι χώροι του εργοστασίου που δούλευε ο υπάλληλος, απολυμάνθηκαν. Το κρούσμα κ...


Ο εργαζόμενος της εταιρείας μπήκε άμεσα σε καραντίνα ενώ οι χώροι του εργοστασίου που δούλευε ο υπάλληλος, απολυμάνθηκαν.




Το κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσε η γαλακτοβιομηχανία, τονίζοντας παράλληλα ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ότι «η παραγωγική διαδικασία της εταιρείας δεν διακόπηκε και συνεχίζεται κανονικά».

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας αναφέρει σε δήλωσή του ότι εργαζόμενος με την επιστροφή του από την καλοκαιρινή του άδεια διάρκειας 14 ημερών, διαγνώστηκε θετικός στον συγκεκριμένο ιό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξε άμεσα ειδοποίηση του ΕΟΔΥ και άμεση λήψη των αναγκαίων μέτρων που υποδείχθηκαν. Συγκεκριμένα, ο εργαζόμενος τέθηκε άμεσα σε καραντίνα ενώ οι συγκεκριμένοι χώροι του εργοστασίου της εταιρείας «απολυμάνθηκαν πάραυτα με ιδιαίτερη επιμέλεια και επιμονή από πιστοποιημένο φορέα».

Επισημαίνει επίσης, ότι με απόφαση της διοίκησης το προσωπικό του εργοστασίου της εταιρείας «που συμπλέκεται με τους χώρους αυτούς τέθηκε προληπτικά εκτός εργασίας». Ωστόσο, αναφέρεται ότι το προσωπικό αυτό, μετά τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ηπείρου, επιστρέφει άμεσα στην εργασία του.

Πηγή: voria