Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συρία: Θερμό επεισόδιο μεταξύ ρωσικών και αμερικανικών δυνάμεων

Όπως έγινε γνωστό, τραυματίστηκαν Αμερικανοί στρατιώτες Μικρός αριθμός Αμερικανών στρατιωτών τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αλληλεπίδρα...


Όπως έγινε γνωστό, τραυματίστηκαν Αμερικανοί στρατιώτες
Μικρός αριθμός Αμερικανών στρατιωτών τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αλληλεπίδρασης με ρωσικές δυνάμεις στη Συρία, δήλωσαν δύο αξιωματούχοι των ΗΠΑ στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.




Ένας από τους αξιωματούχους, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε ότι οι τραυματισμοί ήταν αποτέλεσμα σύγκρουσης χωρίς να υπάρξει ανταλλαγή πυρών στη Συρία.

Ο άλλος αξιωματούχος τόνισε ότι το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα στη βορειοανατολική Συρία και οι τραυματισμοί ήταν ήπιοι.

Το Πεντάγωνο και η Κεντρική Διοίκηση του αμερικανικού στρατού, η οποία επιβλέπει τις αμερικανικές δυνάμεις στην περιοχή, αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τον Ιούνιο την «έναρξη εκστρατείας οικονομικής και πολιτικής πίεσης» κατά του καθεστώτος Ασάντ στην Συρία.

Οπως ανακοινώθηκε, επιβάλλονται δεκάδες κυρώσεις, προκειμένου να σταματήσει «ο ατελέσφορος και κτηνώδης πόλεμος» στη Συρία στο πλαίσιο του νέου «νόμου Καίσαρα» με την ελπίδα να στερήσει πόρους από τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ και τους υποστηρικτές του.