Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! Έπεσαν οι Υπογραφές... Η Ελλάδα και η Αίγυπτος ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΑΝ την μεταξύ τους ΑΟΖ...!!!

Υπεγράφη η συμφωνία για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, Νίκο Δ...


Υπεγράφη η συμφωνία για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, Νίκο Δένδια και Σάμεχ Σούκρι, στο Κάιρο.






Η Αίγυπτος και η Ελλάδα υπέγραψαν συμφωνία για την οριοθέτηση ΑΟΖ ανάμεσα στις δύο χώρες, όπως μεταδίδει το Reuters Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι, σε συνέντευξη Τύπου με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, μετά το τέλος της συνάντησής τους, σημειώνει το πρακτορείο.

Μένει να γίνει γνωστό τι περιλαμβάνει η συμφωνία, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορά σε μερική οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών. Σε κάθε περίπτωση, η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου μπλοκάρει επί της ουσίας το τουρκολιβυκό μνημόνιο και αποτελεί ένα ισχυρό διπλωματικό όπλο απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ...  ΤΩΡΑ... Η Αθήνα θεωρεί πως έχει επιτευχθεί... Η ΑΚΥΡΩΣΗ του τουρκολιβυκού συμφώνου...!!! Οι πρώτες πληροφορίες για την ΑΟΖ με Αίγυπτο...!!!