Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εικόνες – σοκ από Μουσουλμανικό γάμο στην Αλεξανδρούπολη και επέμβαση της Αστυνομίας! Δεν καταλαβαίνουν τίποτα...

Είναι απίστευτα τα όσα έγιναν χθες βράδυ, σε μουσουλμανικό γάμο, στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη. Τεράστιος αριθμός ανθρώπων πήγε...



Είναι απίστευτα τα όσα έγιναν χθες βράδυ, σε μουσουλμανικό γάμο, στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη. Τεράστιος αριθμός ανθρώπων πήγε στο σημείο και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό, άρχισε να γλεντάει!




Εκτός από τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση, στάλθηκαν και κάποια βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση του γλεντιού, στο οποίο συμμετείχαν κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής. Από ένα τέτοιο βίντεο, που δημοσιεύει το evros-news, είναι και οι παρακάτω εικόνες.

Στην περιοχή της Άβαντος έφτασαν ομάδας της ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον γαμπρό αλλά και τον πεθερό του στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Εκεί τους “έκοψαν” χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φτάνει στις 15.000 ευρώ, ενώ ο γάμος διαλύθηκε…

Παράλληλα ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης για να ασκήσει -αν κρίνει ότι υπάρχουν επιπλέον παραβάσεις- τις σχετικές διώξεις στους υπεύθυνους της απαράδεκτης αυτής κατάστασης.

Κι όλα αυτά όταν η Αλεξανδρούπολη είχε πάνω από 60 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε γάμο που έγινε πριν δυο εβδομάδες, ενώ αυξάνονται καθημερινά και τα κρούσματα από τον πολιτικό γάμο του Τυχερού.

Πηγή: evros-news