Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος Αξιωματικός των Πληροφοριών... «Η Ελλάδα θα χάσει, θα στείλουμε αλεξιπτωτιστές στα νησιά τους...» Δεν ρωτάει και τους φίλους του τους Γερμανούς τι έπαθαν στην Κρήτη...;;;

Πρόκειται ασφαλώς περί ΑΝΟΗΤΟΥ... Και φανταστείτε ότι κατείχε νευραλγικό πόστο. Γιατί πριν τους Αλεξιπτωτιστές λέει, θα έχουν στείλει Αερο...

Ο Αττίλας "προθερμαίνεται" : Τουρκικά αεροσκάφη "αδειάζουν ...

Πρόκειται ασφαλώς περί ΑΝΟΗΤΟΥ... Και φανταστείτε ότι κατείχε νευραλγικό πόστο. Γιατί πριν τους Αλεξιπτωτιστές λέει, θα έχουν στείλει Αεροπορία και Ναυτικό να μας... τσακίσουν! Ούτε παιδιά του νηπιαγωγείου δεν τα πιστεύουν αυτα!




Ο Ismail Hakki Pekin, πρώην διοικητής του Τμήματος Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας είπε τα εξής:

''Η σύγκρουση μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας είναι ένα πιθανό σενάριο. Η Ελλάδα θα χάσει. Σύμφωνα με τα σχέδιά μας, πρώτα θα στείλουμε την πολεμική μας αεροπορία κατά της Ελλάδας, μετά το ναυτικό και στο τέλος θα στείλουμε αλεξιπτωτιστές στα νησιά τους!

"Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλά μέρη. Λένε ότι υπάρχουν περίπου 2 χιλιάδες νησιά. Για εμάς όμως είναι μία εύκολη διαδικασία'', καταλήγει ο Pekin.

Και μπορεί στις δηλώσεις του να "καταλήγει" με μια αυθαιρεσία προπαγανδιστικού τύπου, αλλά σύντομα θα δεί ΠΟΣΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ τούρκοι θα ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ στον Αλλάχ με αυτό που θα επιχειρήσουν... ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΗ της τουρκία θα αποψιλωθούν για να φτάσει η ξυλεία να κατασκευάσουν τα φέρετρα που θα χρειαστούν!