Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΣ...!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... Χάρτης μέσα από το Κέντρο Επιχειρήσεων του τουρκικού ναυτικού παρουσία ΑΚΑΡ...!! Τα Νησιά μας ΣΤΟΧΟΣ αμφισβήτησης και επίθεσης...!!!

Όχι πως δεν το ξέραμε ή δεν το περιμέναμε... Δεν είναι μόνο ο χάρτης της "Γαλάζιας Πατρίδας" που φιγουράρει στην έισοδο του τ...


Όχι πως δεν το ξέραμε ή δεν το περιμέναμε... Δεν είναι μόνο ο χάρτης της "Γαλάζιας Πατρίδας" που φιγουράρει στην έισοδο του τουρκικού ΥΠΑΜ και στην Στρατιωτική Ακαδημία της τουρκίας.




Μέσα στο κέντρο επιχειρήσεων του τουρκικού ναυτικού μεταξύ άλλων υπάρχει κι ο χάρτης που βλέπετε, παρουσία του Ακάρ, και αμφισβητεί ΕΥΘΕΩΣ την κυριαρχία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Ακόμη και η Θάσος, μαζί με Λήμνο, Σαμοθράκη, Λέσβο Χίο, Σάμο, Ικαρία, Κώ, Ρόδο, Κάρπαθο και όλα τα μικρότερα που διακρίνονται με σχετική δυσκολία, είναι διαφορετικά χρωματισμένα και στοχοποιημένα από την τουρκία.

Τώρα τι διάλογο μπορεί να γίνει με αυτούς του πειρατές ένας Θεός το ξέρει μόνο.

Οι προθέσεις τους είναι ολοφάνερες και το να κερδίζουν χρόνο για να οργανώσουν ακόμη καλύτερα την επίθεση τους, δεν είναι και ότι πιο συνετό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η ΤΡΥΠΑ του KemalReis...!!! Φωτογραφία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της Ελληνικής Νίκης στη Ναυμαχία της Μεσογείου...!!!

"Απολαύστε" στις φωτογραφίες που ακολουθούν τους "συνομιλητές" μας και υψώστε φωνή και ανάστημα απέναντι σε οποιονδήποτε ισχυρίζεται ότι μπορούμε να τα βρούμε με τους τούρκους.