Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΔΟΥΣΑ... Η Ελληνικής καταγωγής Χριστίνα Λιναρδάτου που ΔΕΡΝΕΙ όποια βρει μπροστά της και ΣΑΡΩΝΕΙ τα παγκόσμια πρωταθλήματα...!!

Την ξέρουμε σαν... Μέδουσα. Οπως στη Μυθολογία η Γοργόνα Μέδουσα κοιτούσε τους ανθρώπους και τους... πέτρωνε έτσι και η Χριστίνα Λινα...


Την ξέρουμε σαν... Μέδουσα. Οπως στη Μυθολογία η Γοργόνα Μέδουσα κοιτούσε τους ανθρώπους και τους... πέτρωνε έτσι και η Χριστίνα Λιναρδάτου Ντουράν με ταχύτητα... ματιάς γρονθοκοπεί τις αντιπάλους της και κερδίζει τον έναν αγώνα μετά τον άλλον. Η Ελληνοδομινικανή πυγμάχος είναι μακράν η κορυφαία Ελληνίδα στο χώρο της και Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη.




Κάτοχος παγκόσμιων τίτλων, πολλών ευρωπαϊκών και αμέτρητων ελληνικών, η Χριστίνα Λιναρδάτου στα σχεδόν 15-16 χρόνια που ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες έχει πολύ μεγάλες επιτυχίες και σε όλα τα αθλήματα που έχει βάλει το... χεράκι της έχει φτάσει στην κορυφή.

Το πλούσιο ταλέντο της, η εργατικότητά της, το πάθος της, η αποφασιστικότητά της, η αγάπη της για τις πολεμικές τέχνες, η επιμονή της, το πείσμα της, αλλά και το DNA λόγω Δομινικανής Δημοκρατίας και φυσικά ο προπονητής της, Μανώλης Λαβδάκης που της έβαλε το μικρόβιο της πυγμαχίας και της έμαθε όλα τα κόλπα, είναι τα μυστικά που η Χριστίνα Λιναρδάκη Ντουράν «σήμερα κάνω αυτό που αγαπάω, πετυχαίνω τους στόχους μου και είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος...», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η νεαρή πυγμάχος που στην καριέρα της έχει πετύχει ό,τι έχει βάλει ως στόχο έχει κάθε δικαίωμα να δίνει συμβουλές για το τι χρειάζεται κάποιος να πετύχει τα όνειρά του («Να πιστεύει στον εαυτό της και πως ότι θελήσει με αφοσίωση, δουλειά και πειθαρχία μπορεί να το πετύχει!»), ενώ σαν ομογενής ο λόγος της μετράει όταν τονίζει με περηφάνια και χαρά πως «οι Ελληνες εκτός Ελλάδος, να συνεχίσουν να είναι αυτοί που είναι, καλοί άνθρωποι, αγωνιστές και πάνω από όλα Ελληνες!!!».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΔΩ