Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διοικητής του ΡΚΚ: «Ο Ερντογάν ετοιμάζει κρίση με την Ελλάδα... Εμείς θα προκαλέσουμε χάος μέσα στην τουρκία...»...!!!

Χάος, ήττες και καταστροφή στο εσωτερικό της χώρας είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, ο οποίος προκάλεσε...


Χάος, ήττες και καταστροφή στο εσωτερικό της χώρας είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, ο οποίος προκάλεσε μία ακόμα κρίση με την Ελλάδα, για “ξεφύγει”, όπως μας πληροφορεί ο επιχειρησιακός διοικητής του ΡΚΚ.

Ο Murat Karayilan, διοικητής των Λαϊκών Δυνάμεων των Κούρδων στην Τουρκία μιλά για ήττα της Άγκυρας που οδηγεί σε χάος και κρίσεις παντού.




Λόγω της επετείου του ξεκινήματος του αγώνα των Κούρδων στις 15 Αυγούστου 1984, ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι: "Για έξι χρόνια, η τουρκική αποικιοκρατία επεκτείνει την πολεμική της τεχνολογία με την υποστήριξη της συμμαχίας του ΝΑΤΟ και της οργάνωσης Gladio.

Ειδικά μετά την απόκτηση μη επανδρωμένων μαχητικών αεροσκαφών, οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής σκέφτηκαν: «Με αυτά, μπορούμε να εξουδετερώσουμε ους Κούρδους αντάρτες, και να ανακτήσουμε τις περιοχές εντός των παλαιών συνόρων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».

Ο Ερντογάν υπέγραψε προσωπικά το όνομά του και αφέθηκε να πιστέψει ότι θα νικούσε μόνο με μια ισχυρή δύναμη drone. Έτσι ακριβώς ο πόλεμος του εναντίον μας συνεχίζεται εδώ και έξι χρόνια.

Την ίδια στιγμή ασκείται τεράστια πίεση στην χώρα (Τουρκία) με συλλήψεις, ενώ πραγματοποιείται εκστρατεία εξόντωσης.

Οι πολίτες μας υφίστανται μια τουρκική φασιστική καταστολή, ενώ οι αντάρτες της ελευθερίας μας δέχονται εκτεταμένες επιθέσεις σε όλο το Κουρδιστάν, με απώτερο στόχο την εξόντωσή τους. Έχουν αναφερθεί ακόμη συγκεκριμένα τουρκικά χρονοδιαγράμματα για την εξόντωση.

Το αποτέλεσμα σήμερα είναι: να μην πετύχουν τίποτα Τούρκοι να ηττούνται και να έχουν μεγάλες απώλειες.

Για αυτόν τον λόγο, επικρατεί χάος στο τουρκικό φασιστικό δήθεν κοινοβουλευτικό σύστημα των κομμάτων AKP και MHP, και η κρίση επιδεινώνεται.

Εάν είχαν επιτύχει και το παραμικρό εναντίον μας, δεν θα βίωναν αυτήν την κρίση. Αλλά η ήττα τους ώθησε σε ένα βαθύ χάος. Σήμερα το τουρκικό γενοκτονικό φασιστικό καθεστώς μπορεί να επιβιώσει μόνο μέσω πολέμων.

Ενισχύοντας τα εθνικιστικά-σοβινιστικά συναισθήματα στην τουρκική κοινωνία, αυτό το καθεστώς θέλει να διατηρήσει και να εδραιώσει την ύπαρξη του με πολέμους.




Καθώς όμως το τουρκικό καθεστώς δεν επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα διεξάγοντας πόλεμο εναντίον μας, επέκτεινε το σχέδιο αυτό και πέρα ​​από τα σύνορά της χώρας.

Τουρκικές δυνάμεις επιτέθηκαν στη Συρία, το Ιράκ και τη Λιβύη, παίζοντας παιχνίδια στην πλάτη των αραβικών λαών, και εφαρμόζοντας μια πολιτική δίωξης.

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε αυτό το τουρκικό καθεστώς να ετοιμάζεται να προκαλέσει σύγκρουση με την Ελλάδα στην Α. Μεσόγειο.

Το επόμενο διάστημα του αγώνα, η αντίστασή μας θα γίνει ακόμη πιο “καυτή” ζεστή, πιο μοντέρνα στα ίχνη του Οτσαλάν, και θα έχουμε το πρώτο κτύπημα για την πορεία προς την νίκη”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κούρδος "στρατηγός" δίνοντας μια εικόνα ενός τουρκικού κράτους στα πρόθυρα μιας πιθανής εξέγερσης λόγω, πανδημίας, πείνας, διώξεων, και κρατικού αυταρχισμού. pentapostagma.gr