Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επιμένουν και επίσημα... «Δεν έχουν υφαλοκρηπίδα το Καστελόριζο και τα ελληνικά νησιά που είναι κοντά στην Ανατολία» λένε οι προκλητικοί τούρκοι..

Απάντηση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών στα συμπεράσματα του άτυπου Συνεδρίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ - «Ελλάδα και Κύπρος φταίνε ...

aksoy_tour

Απάντηση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών στα συμπεράσματα του άτυπου Συνεδρίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ - «Ελλάδα και Κύπρος φταίνε για την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο» επισήμανε ο Χαμί Ακσόι






Απάντηση στα συμπεράσματα της Άτυπης Συνεδρίασης των υπουργών Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ και στις πληροφορίες περί σχεδιαζόμενης λίστας κυρώσεων κατά της Τουρκίας, έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.

Χρησιμοποιώντας προκλητική ρητορική για άλλη μια φορά, ο εκπρόσωπος Χαμί Ακσόι κατηγόρησε την Ελλάδα και την Κύπρο για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, επισήμανε πως το Καστελόριζο και τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται κοντά στην Ανατολία, δεν έχουν υφαλοκρηπίδα και τόνισε πως η «ρητορική των κυρώσεων» από την πλευρά της ΕΕ, ενισχύει την αποφασιστικότητα της χώρας του.