Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πως ΕΠΕΣΑΝ στην παγίδα των Ελλήνων οι Μπουνταλάδες... Πώς αναγκάστηκαν οι Τούρκοι να προδώσουν απόρρητα σχέδια

Oι Έλληνες είχαν σχεδιάσει τα πάντα για να καταγράψουν αυτά που χρειάζονταν από τις τουρκικές αντιδράσεις. Δούρειος Ίππος για τους Τού...



Oι Έλληνες είχαν σχεδιάσει τα πάντα για να καταγράψουν αυτά που χρειάζονταν από τις τουρκικές αντιδράσεις.

Δούρειος Ίππος για τους Τούρκους εξελίσσεται η Κύπρος και η παρουσία των ελληνικών F 16 κάτω από την μύτη της Άγκυρας για δύο μέρες στην σειρά.




Οι Έλληνες έστειλαν αρχικά δύο F 16 μυστικά στην Κύπρο για να μελετήσουν το αντιεροπορικό σύστημα της Τουρκίας (σ.σ. ανύπαρκτο όσο δεν θέτονται σε λειτουργία οι S-400).

Μετά ξαναέστειλαν έξι F 16 για να συμμετάσχουν σε άσκηση με την Γαλλία, την Ιταλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πάλι τα έστειλαν μυστικά, ξέροντας από την… θερμοκεφαλιά των Τούρκων πως θα θελήσουν να απαντήσουν στον γυρισμό των ελληνικών αεροσκαφών στην Κρήτη.

Πράγματι οι Τούρκοι είχαν στήσει… καρτέρι στα ελληνικά μαχητικά στην περιοχή μεταξύ της Ρόδου και του Καστελόριζου. Όπου και ακολούθησε αερομαχία.

Η ηγεσία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων είχε προετοιμαστεί για την αντίδραση των Τούρκων, στέλνοντας στην Ανατολική Μεσόγειο ιπτάμενα ραντάρ.

Οι αντιδράσεις των Τούρκων, οι χρόνοι προσέγγισης των ελληνικών, η πορεία των τουρκικών αεροσκαφών, η στρατηγική επίθεσης στα ελληνικά 16, πριν επέμβουν τα υπόλοιπα ελληνικά μαχητικά, κατεγράφησαν λεπτομερώς, προμηθεύοντας την Αθήνα με πληροφορίες που θα τις χρειαστούν στο μέλλον και θα κάνουν τις ελληνικές κινήσεις ακόμα πιο αποτελεσματικές.

Οι Τούρκοι έπεσαν για τα καλά στην παγίδα των Ελλήνων, οι οποίοι τους εξωθούν σε ενέργειες που αποκαλύπτουν τους τρόπους επίθεσης των τουρκικών δυνάμεων.

Φυσικά οι κινήσεις των Τούρκων δεν ήταν τυχαίες. Πρόκειται για απόρρητα τουρκικά σχέδια επίθεσης στην Ελλάδα, τα οποία οι Τούρκοι «μαρτυρούν χωρίς ξύλο» στους Έλληνες. www.sportime.gr