Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Θα μάθω που μένεις και θα σε κανονίσω»: Επαγγελματίας σε παραλία του Ηρακλείου απείλησε κοπέλα που του ζήτησε απόδειξη

Επαγγελματίας σε παραλία του Ηρακλείου με ξαπλώστρες και ομπρέλες αρνήθηκε να πληρωθεί με κάρτα και να κόψει απόδειξη σε παρέα νεαρών ατόμω...


Επαγγελματίας σε παραλία του Ηρακλείου με ξαπλώστρες και ομπρέλες αρνήθηκε να πληρωθεί με κάρτα και να κόψει απόδειξη σε παρέα νεαρών ατόμων, και μάλιστα, άρχισε να τους βρίζει, ενώ απείλησε με χειροδικία μια κοπέλα που ανέφερε πως θα καλέσει την εφορία, λέγοντάς της: «Θα μάθω που μένεις και θα σε κανονίσω»!




Φοβερά πράγματα σε παραλία του Ηρακλείου της Κρήτης...

Όχι ότι δεν έχουν ξανασυμβεί ή ότι πέφτουμε από τα σύννεφα, αλλά σπάνια καταγγέλλονται.




Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία που έγινε στο τοπικό ekriti.gr, το μεσημέρι προς απόγευμα της Κυριακής (16/8), μια παρέα, που αποτελείτο από άτομα νεαρής ηλικίας, κορίτσια και αγόρια, θέλησε να δροσιστεί στην παραλία και αποφάσισε να μισθώσει ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Όταν επιχείρησαν να πληρώσουν με κάρτα, όμως, ο υπεύθυνος αρνήθηκε να πληρωθεί και απαίτησε μετρητά, καθώς υποστήριξε -ευθαρσώς- ότι με τον τρόπο αυτό μειώνεται το κέρδος του, ενώ αρνήθηκε να εκδώσει ακόμη και αποδείξεις! Και δεν σταμάτησε εκεί, μάλιστα, αφού εξαπέλυσε ύβρεις προς την παρέα.

Στη συνέχεια, δε και μετά από την αντίδραση των νεαρών, έφερε κάποιες αποδείξεις, που δεν είχαν κοπεί, ωστόσο, την ώρα εκείνη, αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μια κοπέλα τότε ανέφερε ότι θα καλέσει την εφορία και τότε ο επαγγελματίας εξοργίστηκε περισσότερο, απειλώντας ακόμη και με χειροδικία, ενώ συνέχισε τις απειλές, λέγοντας ότι θα μάθει που μένει η κοπέλα και ότι θα την κανονίσει!

Η αναστάτωση ήταν μεγάλη στην παραλία και έληξε με την αποχώρηση των νεαρών, οι οποίοι, ωστόσο, δεν ειδοποίησαν αστυνομία ή λιμενικό.