Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ...;;; Ομέρ Τσελίκ: Δεν θα εκχωρήσουμε ούτε μια σταγόνα θάλασσας της «Γαλάζιας Πατρίδας»

Δεν θα εκχωρήσουμε ούτε μια σταγόνα θάλασσας της «Γαλάζιας Πατρίδας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ισλαμιστικού κυβερνώντος κόμματος AKP τη...

Ομέρ Τσελίκ : «Δύσκολοι καιροί» προμηνύει η απόφασης του Τραμπ ...

Δεν θα εκχωρήσουμε ούτε μια σταγόνα θάλασσας της «Γαλάζιας Πατρίδας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ισλαμιστικού κυβερνώντος κόμματος AKP της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, σε ανάρτησή του στο Twitter ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.




«Δεν παίζουμε πολιτικά παιχνίδια στη δική μας “Γαλάζια Πατρίδα”», πρόσθεσε ο ίδιος, όπως μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ. Προειδοποίησε μάλιστα ότι η Τουρκία δεν απειλείται.

Αναφέρθηκε επίσης σε έκνομο «ελληνικό θέατρο» στην Ανατολική Μεσόγειο, κατηγορώντας την Ελλάδα για κακομαθημένη συμπεριφορά.

Αυτό που καταλαβαίνει η Ελλάδα ως διπλωματία, έγραψε, είναι να επιβάλλει την κακομαθημένη της συμπεριφορά ως πολιτική της Ευρώπης.

Καταφέρθηκε επίσης κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος -κατά τον Ομέρ Τσελίκ- επειδή έχει αποτύχει σε όλα τα πολιτικά ζητήματα που διαχειρίστηκε εμπλέκεται τώρα στην Αν. Μεσόγειο.

Υπενθυμίζουμε ότι η «Γαλάζια Πατρίδα» των νεο-οθωμανών Τούρκων διεκδικεί το μισό Αιγαίο και τις ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου στη νοτιοανατολική Μεσόγειο.