Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Οι Έλληνες Θα φτάσουν στην Άγκυρα και θα μας βομβαρδίσουν...»... ΤΡΟΜΟΣ στην τουρκία για την Πολεμική μας Αεροπορία...!! «Είναι ανώτερη...» λέει τούρκος Στρατιωτικός ε.α.

Να μην ξεχνάμε ότι το έχουν πει και οι Εβραίο... 48 ώρες θα χρειαστούν οι Έλληνες Πιλότοι για να τελειώσουν την πολεμική μηχανή της τουρ...



Να μην ξεχνάμε ότι το έχουν πει και οι Εβραίο... 48 ώρες θα χρειαστούν οι Έλληνες Πιλότοι για να τελειώσουν την πολεμική μηχανή της τουρκίας... Όμως είναι διαφορετικό να το ομολογούν οι ίδιοι οι τούρκοι... Και μάλιστα όχι ένας οποιοσδήποτε τούρκος.





Σάλο προκάλεσε Τούρκος στρατιωτικός ε.α. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της ''γειτονικής'' χώρας, παραδέχθηκε πως η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι ανώτερη από την τουρκική.

Από την στιγμή που έκανε την συγκεκριμένη δήλωση, δημοσιογράφοι, στρατιωτικοί και πολιτικοί τον έβαλαν στη ''μαύρη λίστα''.

Όμως όλοι οι Τούρκοι στρατιωτικοί, απόστρατοι και μη, γνωρίζουν πως τα ελληνικά ''φτερά'' έχουν την απόλυτη υπεροχή στο Αιγαίο.

Τι δήλωσε:

"Η αεροπορική δύναμη της Ελλάδας είναι ισχυρή. Τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη μπορούν να έρθουν στην Άγκυρα και να χτυπήσουν τις εγκαταστάσεις της αμυντικής βιομηχανίας μας.''

Και συμπλήρωσε ο Erdoğan Karakuş:

''Δυστυχώς θα το ξαναπώ, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι σχεδόν ανώτερη.''

Η Ελληνική πολεμική αεροπορία, αν υλοποιηθούν όλα τα προγράμματα που έχουν εξαγγελθεί και με δεδομένη την ικανότητα των Ελλήνων πιλότων, θα κυριαρχεί σχεδόν σε ολόκληρη την ΝΑ Ευρώπη, ως η πιο ισχυρή αεροπορική “μηχανή”, τρομάζοντας εχθρούς και “φίλους” και αυτό το γνωρίζουν καλά οι Τούρκοι, διότι είναι γνωστό ότι όποιος κυριαρχεί στον αέρα, ελέγχει και μεγάλο κομμάτι σε θάλασσα και στεριά.