Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκρηξη στη Βηρυτό: Ζημιές υπέστη το κτίριο της κυπριακής πρεσβείας στην πόλη - Τραυματίστηκε η επιτετραμμένη...

Η ισχυρή έκρηξη στη Βηρυτό προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε μια σειρά από κτίρια στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, μεταξύ των οποίων και στην κυπ...

Εικόνες καταστροφής μετά την έκρηξη στη Βηρυτό

Η ισχυρή έκρηξη στη Βηρυτό προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε μια σειρά από κτίρια στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, μεταξύ των οποίων και στην κυπριακή πρεσβεία.




Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων, ζημιές προκλήθηκαν από τις δύο εκρήξεις που συντάραξαν νωρίτερα την Τρίτη τη Βηρυτό, στην κυπριακή πρεσβεία και την πρεσβευτική κατοικία, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά η επιτετραμμένη της πρεσβείας.

Στο νοσοκομείο η επιτετραμμένη μετά την έκρηξη στη Βηρυτό

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και απαντώντας σε ερωτήσεις, ο Σερζ Μπου Σάμρα, υπάλληλος της πρεσβείας, ανέφερε ότι από την έκρηξη στη Βηρυτό έχουν προκληθεί ζημιές στο κτίριο της πρεσβείας και την πρεσβευτική κατοικία, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν έχει ακόμα εκτιμηθεί η έκτασή τους.

Σε ερώτηση αν έχουν υπάρξει τραυματίες, απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι έχει τραυματιστεί, όχι σοβαρά, η επιτετραμμένη της πρεσβείας, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το απόγευμα της Τρίτης, ισχυρή έκρηξη στη Βηρυτό και συγκεκριμένα στο λιμάνι της λιβανέζικης πρωτεύουσας σκόρπισε τον τρόμο, αφού από το ωστικό κύμα κατέρρευσαν κτίρια και έσπασαν τζάμια.