Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύρος: Αγνώριστος ο Νίκος Χορταρέας ως πατέρας Κυπριανός! Οι εικόνες στο λιμάνι του νησιού

Στη Σύρο βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές το πρώην μέντιουμ – αστρολόγος, Νίκος Χορταρέας. Πλέον ο πατήρ Κυπριανός εθεάθη σε γνωστό Ξενοδοχ...


Στη Σύρο βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές το πρώην μέντιουμ – αστρολόγος, Νίκος Χορταρέας. Πλέον ο πατήρ Κυπριανός εθεάθη σε γνωστό Ξενοδοχείο της Ερμούπολης ενώ την Πέμπτη αναχώρησε με το ενδοκυκλαδικό πλοίο ΑΡΤΕΜΙΣ με προορισμό το Λαύριο.






Σημειώνεται ότι πριν λίγους μήνες, είχαν διαψευσθεί τα Δημοσιεύματα απο την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, που ανέφεραν ότι ο πρώην αστρολόγος Νίκος Χορταρέας πρόκειται να χειροτονηθεί ή ότι θα διακονεί στην Ι.Μ. Σύρου.

Ο Νίκος Χορταρέας που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά και όχι στη Μητρόπολη της Σύρου αλλά όπως φαίνεται οι Κυκλάδες είναι οι αγαπημένες του…






Νίκος Χορταρέας: Η πορεία των τελευταίων ετών
Σύμφωνα με πληροφορίες από τους κύκλους της Μητρόπολης Λαγκαδά, ο Νίκος Χορταρέας, είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα ίδρυμα για ηλικιωμένους, στη μνήμη της μητέρας του, που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, έπειτα από το σάλο που δημιουργήθηκε στο άκουσμα της είδησης της χειροτονίας του, υπαναχώρησε, ενώ «κλονίστηκε η ψυχική του υγεία»


Το 2014, ο γνωστός αστρολόγος είχε απασχολήσει την επικαιρότητα, καθώς είχε κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή ύψους 710.000 ευρώ, τα οποία είχε παραλείψει να δηλώσει. «Είναι γεγονός. Άνοιξαν τους λογαριασμούς, βρήκαν καταθέσεις από το 2006 μέχρι τώρα, όχι χρήματα. Οι καταθέσεις είναι τιμολογημένες, είναι από το ’90 που δούλευα στα κανάλια και μου ζήτησαν να τους πάω τα παραστατικά» είπε το τηλεμέντιουμ.



«Βρήκαν κάποιες καταθέσεις, οι οποίες είναι δικαιολογημένες. Το ποσό δεν είναι 710.000, εκτός κι αν πρόκειται για κάποιον άλλον. Εξάλλου, δεν είπαν όνομα και εγώ δεν έχω ούτε να φοβηθώ τίποτα, ούτε να αποδείξω κάτι» συνέχισε ο ίδιος, τονίζοντας ότι οι καταθέσεις του προέρχονται από διάφορες εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε εδώ και 10 χρόνια, αλλά και τα απαραίτητα παραστατικά έχουν κατατεθεί στην Εφορία.

Πηγή: cyclades24.gr