Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν μπορείτε να πάρετε την Αγιά Σοφιά, αλλά εμείς θα πάρουμε τα νησιά σας...»! Ξεκίνησε ο ΠΟΛΕΜΟΣ Μπεσίκτας - ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο...!!!

Κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρικό κλίμα δεν δημιουργείται από τους οπαδούς της Μπεσίκτας, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για τον...


Κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρικό κλίμα δεν δημιουργείται από τους οπαδούς της Μπεσίκτας, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.




Το μίνι αφιέρωμα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες που είχε δώσει η ομάδα στο παρελθόν κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με τίτλο “PAOK VS Turkey” τράβηξε τα εμπρηστικά σχόλια των οπαδών της ομάδας του Σεργκέν Γιαλτσίν.

Πέρα από κάποιες ψύχραιμες φωνές, που ανέφεραν ότι η χρησιμοποίηση της λέξης “Τουρκία” στον τίτλο είναι λανθασμένη, υπήρξε βροχή από σχόλια -κυρίως από Τούρκους- οπαδούς, αρκετά από αυτά με… ακραίο και εμετικό περιεχόμενο.

“Ερχόμαστε”, “Δεν μπορείτε να πάρετε την Αγιά Σοφιά, αλλά εμείς θα πάρουμε τα νησιά σας”, “Θέλετε να κολυμπήσετε ξανά;”, αλλά και φωτογραφίες με τον -γεννημένο στη Θεσσαλονίκη- Κεμάλ Ατατούρκ και το πανό με τον Μωάμεθ τον Πορθητή που είχε σηκωθεί στο Φενέρ – Παναθηναϊκός το 2002 είναι κάποια από τα… διαμάντια που μπορεί να αντικρίσει κανείς. Φυσικά, δεν έλειψαν και αυτοί που έγραψαν πως η Αγιά – Σοφιά είναι τζαμί, για να… δέσει το γλυκό.

Να αναφέρουμε ότι τα περισσότερα από τα σχόλια είναι γραμμένα στα ελληνικά, πιθανότατα με τη βοήθεια κάποιου μεταφραστικού προγράμματος.