Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΕΞΩ ΒΛΑΚΑΚΟ.. «Θα φύγουμε από το ΝΑΤΟ αν μας επιτεθεί η Ελλάδα» λέει ο «νονός» της «Γαλάζιας Πατρίδας»

Την θέση πως η Τουρκία θα εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ εάν η Ελλάδα αν αναλάβει στρατιωτική δράση στην Ανατολική Μεσόγειο, εξέφρασε ο αρχιτέκτονας...


Την θέση πως η Τουρκία θα εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ εάν η Ελλάδα αν αναλάβει στρατιωτική δράση στην Ανατολική Μεσόγειο, εξέφρασε ο αρχιτέκτονας του δόγματος της Γαλάζιας Πατρίδας της Τουρκίας, Ναύαρχος Cem Gurdeniz.




Συγκεκριμένα δήλωσε πως, «η Τουρκία θα εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ εάν η Ελλάδα αναλάβει στρατιωτική δράση στην Ανατολική Μεσόγειο- Η απόσυρση της Τουρκίας από τη συμμαχία θα αποτελούσε βαρύ πλήγμα στη νότια πτέρυγα του».

Αυτουνού κάποιος δεν του έχει πεί τι συμβαίνει στην πραγματικότητα... Γιατί δεν ρωτάει κανα "ΝΑΤΟϊκό» τούρκο συνάδελφο του... Τους πετάνε έξω από τις συσκέψεις στο πεδίο ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Μονο στα γραφεί και υπέυθυνους για τις τουαλέτες τους έχουν... Καμιά εμπιστοσύνη...

Και φυσικά δεν φταίει το ΝΑΤΟ για αυτό αλλά η επί χρόνι διολίσθηση της της τουρκίας προς το Ισλαμ και φυσικά η αποστασία της προς την Ρωσία. Αν ψάχνουν να χρυσώσουν το χάπι για την "έξοδό" τους και να την καταστήσουν δήθεν... ηρωϊκή, δεν θα τσιμπήσουμε... ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ!
"ΣΤΟΧΟΣ"