Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΑΠΟΡΡΗΤΟ τουρκικό υπόστεγο... Κούρδοι αντάρτες: «Χτυπήσαμε αεροπορική βάση στην Σμύρνη»

Δράση πυρπόλησης από την YPS-JIN στην αεροπορική στρατιωτική βάση της Σμύρνης Ομάδες Αντιποίνων Μάρτυρα Εσκέρ Ζερντέστ YPS-JIN, ανακοίνω...



Δράση πυρπόλησης από την YPS-JIN στην αεροπορική στρατιωτική βάση της Σμύρνης

Ομάδες Αντιποίνων Μάρτυρα Εσκέρ Ζερντέστ YPS-JIN, ανακοίνωσαν πώς πραγματοποίησαν δράσεις σαμποτάζ σε στρατιωτικό υπόστεγο στην αεροπορική βάση της Μενεμένης στη Σμύρνη και στο τελεφερίκ που υπάρχει στην περιοχή Μπάλτσοβα.




Οι Ομάδες Αντιποίνων Μάρτυρα Εσκέρ Ζερντέστ YPS-JIN, ανέφεραν πως πραγματοποίησαν στην Σμύρνη “κινήσεις εκδίκησης κατά “Των αποικιοκρατών, των πρακτόρων και των συνεργατών τους”.
……
Σχετικά με την δράση της στη Μενεμένη αναφέρθηκαν τα εξής:
“Στις 30 Ιουλίου 2020 στην περιοχή όπου υπάρχει η στρατιωτική αεροπορική βάση της Μενεμένης Σμύρνης πραγματοποιήθηκε δράση πυρπόλησης. Ως αποτέλεσμα της δράσης 1 στρατιωτικό υπόστεγο του τουρκικού κράτους, καταστράφηκε εντελώς. Παρά το ότι πρόκειται για μία απόρρητη περιοχή στην οποία δεν έχει πρόσβαση ούτε ο τύπος, παρά τις επεμβάσεις των φασιστών ένα από αυτά τα απόρρητα υπόστεγα πυρπολήθηκε και καταστράφηκε εντελώς. “.
…..

ANF 31/7/2020

Σχ. https://tourkikanea.gr: Εκτίμηση μας είναι πως το χτύπημα αυτό θα έγινε με ΜΕΑ. Δεν θα έπρεπε παρόμοια χτυπήματα να ξέρουν να κάνουν και τα στελέχη του ΕΣ ; Πόσοι εξ αυτών ξέρουν; Έχει γίνει καμία παρόμοια άσκηση ; Τα ΜΕΑ όπως έχει φανεί είναι φτηνά, αποτελεσματικά, διακριτικά και μπορούν να προκαλέσουν δυσανάλογο κόστος στον εχθρό, σε σχέση με το τι ρισκάρει αυτός που το επιχειρεί.