Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ... Αλλά δεν αρκεί... Δένδιας σε Στόλτενμπεργκ: «Δεν γίνεται να ανέχεστε τις συμπεριφορές της Τουρκίας»!

Ο κ. Δένδιας τόνισε πως η Ελλάδα επιδεικνύει ψυχραιμία, αλλά παράλληλα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της και τα κυριαρχικά της δικαιώματα ...


Ο κ. Δένδιας τόνισε πως η Ελλάδα επιδεικνύει ψυχραιμία, αλλά παράλληλα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της και τα κυριαρχικά της δικαιώματα




Συνάντηση με το γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο για το Άτυπο Συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η τουρκική παραβατικότητα, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η Ελλάδα επιδεικνύει ψυχραιμία, αλλά παράλληλα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της και τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης σημειώθηκε ότι το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να ανέχεται παρόμοιες συμπεριφορές οι οποίες παραβιάζουν τις αρχές και υπονομεύουν τη συνοχή και την αποτελεσματικότητα της συμμαχίας.

Από πλευράς Στόλτενμπεργκ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκφράστηκε η πρόθεση να καταβληθεί προσπάθεια για την αποκλιμάκωση της κατάστασης.