Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε αέρα, θάλασσα και στεριά... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ... Έτοιμες οι Ένοπλες Δυνάμεις... Οι «αόρατοι κυνηγοί» θα βυθίσουν ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ...!!!

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ... Το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική...

Η «μάχη» άρχισε: Σε επιφυλακή Στρατός, Ναυτικό και Αεροπορία ...

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ...




Το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία και ο Στρατός Ξηράς είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα και επαγρύπνηση για κάθε ενδεχόμενο, περιμένοντας εντολές από την στρατιωτική και φυσικά την πολιτική ηγεσία, ώστε να θέσουν σε εφαρμογή επιπλέον στάδια των αποτρεπτικών σχεδίων τους, τα οποία δεν θα αρκεστούν μόνο σε εκκλήσεις μέσω ασυρμάτου.

Εκτός από τις μονάδες επιφανείας επιχειρούν και πολλά ελληνικά υποβρύχια στην θαλάσσια περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου, τα οποία αποτελούν και τον μεγάλο φόβο των Τούρκων, μιας και είναι αδύνατον να εντοπιστούν.

Οι «αόρατοι κυνηγοί» είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βυθίσουν οποιοδήποτε εχθρικό σκάφος, όντας εξοπλισμένα με τορπίλες που δεν θα αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης.