Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός: ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ... Δειγματοληπτικά τεστ στα λιμάνια για να μη διασπείρουν τον ιό όσοι γυρνάνε από τα νησιά

Κλιμάκια του Συντονιστικού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας κάνουν από το πρωί δειγματοληπτικά τεστ σε ταξι...

ELEGXOS-KORONAIOS--ARTHROU

Κλιμάκια του Συντονιστικού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας κάνουν από το πρωί δειγματοληπτικά τεστ σε ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τα νησιά στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας




Στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας βρίσκονται από το πρωί ειδικά κλιμάκια του Συντονιστικού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας και κάνουν δειγματοληπτικά τεστ κορωνοϊού σε ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τα νησιά, με σκοπό να προληφθεί η διασπορά του ιού στην κοινότητα και εκεί θα βρίσκονται μέχρι τη δύση του ήλιου.

Εξάλλου, οι ειδικοί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για τη επόμενη εβδομάδα, όποτε και αναμένεται να επιστρέψει ένας μεγάλος αριθμός των εκδρομέων του Αυγούστου και από τη συμπεριφορά των οποίων θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν όλοι οι ειδικοί που προσπαθούν να επικοινωνήσουν την ανάγκη να υπάρξει εγρήγορση επισημαίνουν την ανάγκη για μεγάλη προσοχή - έως και εθελοντικού τύπου καραντίνα επτά ημερών - για όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους με χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων.

Ο αριθμός 16 των περιοχών που έχουν κριθεί επιδημιολογικά επιβαρυμένες και για τις οποίες έχουν ληφθεί περιοριστικά μέτρα δείχνει την έκταση των κρουσμάτων σε πολύ μεγάλο μέρος της επικράτειας.