Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν... ΕΔΩ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...;;; Ένα συγκλονιστικό μήνυμα από τα νησιά μας...!!

Όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν...εδώ αυτόφωρο δεν έχει; Χίος χθες. Καλημέρα καλό Σαββατοκύριακο! Είμαστε Έλληνες και αγωνιζόμαστε για τ...


Όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν...εδώ αυτόφωρο δεν έχει; Χίος χθες. Καλημέρα καλό Σαββατοκύριακο! Είμαστε Έλληνες και αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα! Υπομονή σε όλους σας, τα νησιά είναι Ελληνικά και θα παραμείνουν Ελληνικά!






Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την αιματοβαμμένη Λέσβο! Πόσες προσαγωγές και συλλήψεις έχουν κάνει η Ελληνική Αστυνομία, για την σωρεία παρανομιών των παρανόμως εισελθόντων στη χώρα μας! Χθες στην Μόρια έγιναν 30 προσαγωγές κατοίκων, και μετά από 22 ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι!

Πραγματικά έχουμε μια Νέου τύπου Δημοκρατία, που πέρα από κομματικές ιδεολογίες και εμμονές, δείχνει τα δόντια της, στους απλούς πολίτες της που προσπαθούν να κρατήσουν το τόπο τους Ελληνικό!

Το κακό για αυτούς είναι ότι, δεν είμαστε μόνοι μας! Ούτε εσείς είστε μόνοι σας, και σύντομα θα καταλάβετε τι εννοώ! Καλή δύναμη για την συνέχεια του αγώνα σας! Με εκτίμηση!