Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Τρεις νέοι θάνατοι στη Θεσσαλονίκη μέσα σε λίγες ώρες! Μεγαλώνει δραματικά η λίστα των θυμάτων

Ακόμη τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας σ...


Ακόμη τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας σε 252.

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από τον κορoνοϊό. Όπως έγινε γνωστό, αρχικά δύο ηλικιωμένοι οι οποίοι ήταν τρόφιμοι στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι και βρέθηκαν θετικοί στον ιό, άφησαν την τελευταία τους πνοή. Λίγες ώρες μετά ακολούθησε ο θάνατος 87χρονου, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.




Μια 83χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, κατέληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η γυναίκα έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ήταν τρόφιμος του γηροκομείο «Εστία Παπαγεωργίου». Στο νοσοκομείο Παπανικολάου, κατέληξε ένας άνδρας, 90, από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι. Στις 09.15 τη μάχη για τη ζωή έχασε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης ένας άντρας 87 ετών.

Οι τρόφιμοι του γηροκομείου στο Ασβεστοχώρι που έφυγαν από τη ζωή λόγω κορωνοϊού ανέρχονται σε 12. Συνολικά η χώρα μας μετρά 252 νεκρούς από τον φονικό ιό. Να σημειωθεί πως θετικοί στον κορονοϊό εντοπίστηκαν 15 ηλικιωμένοι από τους 45 που έμεναν στον οίκο ευγηρίας, ενώ από τον ιό μολύνθηκαν και 7 από τους 30 εργαζόμενους.

Χθες, Τετάρτη (26.08.2020) πέντε άνθρωποι κατέληξαν εξαιτίας της ασθένειας που προκαλεί ο κορονοϊός ενώ τα κρούσματα στη χώρα μας ήταν 293, αριθμός που αποτελεί μέχρι σήμερα αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων σε ένα 24ωρο για την Ελλάδα.