Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ...;;; Θεσσαλονίκη: Μολότοφ, γκαζάκια, ρόπαλα, φωτοβολίδες και πλαστή αστυνομική ταυτότητα στο υπό κατάληψη κτίριο...

Αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, γκαζάκια τυλιγμένα με φυτίλια, πλάκες παραφίνης, κράνη, πυροσβεστήρες και αντιασφυξιογόνες μάσκ...

Τα ευρήματα των αρχών από την εκκένωση της κατάληψης

Αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, γκαζάκια τυλιγμένα με φυτίλια, πλάκες παραφίνης, κράνη, πυροσβεστήρες και αντιασφυξιογόνες μάσκες, είναι μερικά από τα υλικά που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την ΕΛΑΣ στην επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου στη Θεσσαλονίκη που τελούσε υπό κατάληψη (Terra Incognita), από το Φεβρουάριο του 2004.




Η εκκένωση της κατάληψης γίνεται παρουσία δικαστικού λειτουργού και είναι σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί μέχρι και αυτήν την ώρα (14:50).

Στους χώρους του κτιρίου στη συμβολή των οδών Τάσκου Παπαγεωργίου και Ολύμπου στη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτησίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης κροτίδες προσαρμοσμένες σε γκαζάκια, δοχεία με εύφλεκτο υλικό, ξύλινες ασπίδες με εσωτερική χειρολαβή, κοντάρια, ένας σταθερός και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, γραφομηχανή παλαιού τύπου, μεγάλου μεγέθους τυπογραφική μηχανή και μηχάνημα κοπής χάρτου, πλαστή αστυνομική ταυτότητα, χρηματικό ποσό 1.500 ευρώ καθώς και βιβλίο οικονομικών συνεισφορών.

εκκένωση κατάληψης στη Θεσσαλονίκη