Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ροζ κοκαΐνη είχε το ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα στη Μύκονο

Νέα στοιχεία για το πάρτι στη Μύκονο, όπου ένα ζευγάρι έσπασε την καραντίνα και φέρεται να είχε μαζί του ροζ κοκαΐνη. Σύμφωνα με το δελτ...



Νέα στοιχεία για το πάρτι στη Μύκονο, όπου ένα ζευγάρι έσπασε την καραντίνα και φέρεται να είχε μαζί του ροζ κοκαΐνη.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όλα άρχισαν όταν κάτοικος της Φτελιάς έκανε καταγγελία στην αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Τότε η αστυνομία σήκωσε drone εντοπίζοντας το πάρτι και άμεσα έσπευσε στο σημείο.




Το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 αναφέρει ότι οι αστυνομικοί στο πάρτι των 400 ατόμων συνέλαβαν το ζευγάρι των τουριστών, το οποίο είχε στην κατοχή του μεθαμφεταμίνες και ροζ κοκαΐνη, η οποία χρησιμοποιείται σε sex πάρτι.
Στη συνέχεια ανακαλύφθηκε ότι το ζευγάρι διέμενε σε ξενοδοχείο καραντίνα της Μυκόνου, έχοντας παραβιάσει τον περιορισμό.

Ο ΑΝΤ1 ανέφερε ότι το ζευγάρι ανήκε σε παρέα πέντε ατόμων από την Ισπανία, που έκαναν τεστ για τον κορονοϊό στο αεροδρόμιο της Αθήνας, πριν πετάξουν για Μύκονο.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν ότι η μία γυναίκα με καταγωγή από τη Βενεζουέλα ήταν θετική, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο καραντίνας μαζί με τον σύντροφό της.