Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΑΣ ΕΝΝΟΕΙ... Αλτούν: «Θα εξακολουθήσουμε να τους ενοχλούμε»... λέει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν, σχολίασε την ανάγνωση της δήλωσής του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τ...


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν, σχολίασε την ανάγνωση της δήλωσής του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στο CNN International, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.






Ο Αλτούν ανέφερε πως «είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιζόμαστε το δίκιο της Τουρκίας σε κάθε πλατφόρμα. Βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με τους κορυφαίους φορείς παγκοσμίως. Αφού λάβαμε πληροφόρηση επί της συνέντευξης του Έλληνα Π/Θ, στείλαμε αμέσως δήλωση στο κανάλι. Εκεί υπογραμμίσαμε τις θέσεις μας και ζητήσαμε την ανάγνωσή της στον αέρα. Κατά συνέπεια, αναγνώστηκε από την Κριστιάν Αμανπούρ ως δήλωση της Τουρκίας. Καταστήσαμε σαφές ότι η Τουρκία τάσσεται πάντα υπέρ της ειρήνης και του διαλόγου αλλά δεν θα επιτρέψουμε ποτέ την παραβίαση των δικαιωμάτων μας ή των δικαιωμάτων των ‘Τ/Κ’. Δεν έχει σημασία ποιού το όνομα είναι κάτω από τη δήλωση αλλά το να φανεί πως ουδείς δύναται να παραληρεί κατά της Τουρκίας σε έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς διεθνώς. Θα εξακολουθήσουμε να ενοχλούμε εκείνους που αγνοούν τις δίκαιες θέσεις της Τουρκίας».