Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αίγιο: Αστυνομικοί σταμάτησαν επτά νεαρούς που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και αυτοί τους επιτέθηκαν με ρόπαλα

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν επτά νεαροί και αυτοί βγήκαν έξω με ρόπαλα, χτυπώντας έναν αστυνομικό κα...


Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν επτά νεαροί και αυτοί βγήκαν έξω με ρόπαλα, χτυπώντας έναν αστυνομικό και στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο!




Απίστευτα πράγματα στο Αίγιο, όπου έλαβε χώρα ένα περιστατικό βγαλμένο από ταινία -ή από την Αμερική...

Όπως αναφέρει το dete.gr, το βράδυ της Παρασκευής (31/7), αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αναζητούσαν τους δράστες μιας κλοπής. Όταν, λοιπόν, είδαν ένα υπερφορτωμένο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν επτά νεαροί, τους κίνησε υποψίες και το σταμάτησαν για έλεγχο. Δεν είχαν ιδέα τι θα ακολουθούσε.




Ξαφνικά οι επτά επιβάτες, τρεις από τους οποίους είναι ανήλικοι, βγήκαν από το όχημα και κινήθηκαν εναντίον των αστυνομικών, τους οποίους απείλησαν με ξύλινα ρόπαλα που κρατούσαν! Μάλιστα, δεν δίστασαν να χτυπήσουν με αυτά έναν αστυνομικό, ο οποίος διακομίστηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου!

Αμέσως σήμανε συναγερμός και έφτασαν ενισχύσεις από αστυνομικούς του τμήματος Αιγιαλείας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. από την Πάτρα, που συνέλαβαν τους επτά νεαρούς. Στην κατοχή τους βρέθηκαν εννέα ξύλινα ρόπαλα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου για τα όπλα, αντίσταση και απειλή κατά υπαλλήλων, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.