Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τους έσωσαν κι αυτούς οι τούρκοι... Το ελληνικό λιμενικό απέτρεψε την είσοδο σε άλλους 80 απρόσκλητους…

Διασώθηκαν σε Αϊδίνι και Μούγλα 80 πρόσφυγες που είχαν ωθηθεί προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα Μια ομάδα προσφύγων στην Μαρμαρίδα, ανοίχτηκα...


Διασώθηκαν σε Αϊδίνι και Μούγλα 80 πρόσφυγες που είχαν ωθηθεί προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα

Μια ομάδα προσφύγων στην Μαρμαρίδα, ανοίχτηκαν στην θάλασσα, θέλοντας να περάσουν με πλαστική βάρκα τα σύνορα με την Ελλάδα. Οι πρόσφυγες εντοπίστηκαν από στοιχεία της Ελλάδας και επαναπροωθήθηκαν στα τουρκικά χωρικά ύδατα.




Μετά από αίτημα για βοήθεια από τους πρόσφυγες, το λιμενικό έβγαλε στην στεριά 40 άτομα, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά. Οι πρόσφυγες μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών, στάλθηκαν στην Διεύθυνση Μετανάστευσης.

Στην επαρχία Κουσάντασι του νομού Αϊδινίου, σώθηκαν άλλοι 40 πρόσφυγες οι οποίοι είχαν επαναπροωθηθεί από στοιχεία του ελληνικού λιμενικού στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/aydin-ve-muglada-turk-kara-sularina-itilen-80-siginmaci-kurtarildi/1938772

11/8/2020

Σχ. https://tourkikanea.gr Και μόνο για αυτή την αλλαγή πολιτικής στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, άξιζε να χάσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ… Φυσικά και δεν πιστεύουμε τα περί επαναπροωθήσεων. Προφανώς όμως υπάρχει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ισχυρή αποτροπή. Καλές θα ήταν βέβαια και μερικές ΝΑΡΚΕΣ στον Έβρο…