Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία ασφαλώς... Δέρνοντας μέχρι λιποθυμίας την τυφλή σύζυγο μπροστά στα 3 παιδιά – Βίντεο

Στην Μπίγκιολ τυφλή γυναίκα είπες στη βία από τον άντρα της μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών της. Όταν το βίντεο που τράβηξαν τα παιδ...


Στην Μπίγκιολ τυφλή γυναίκα είπες στη βία από τον άντρα της μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών της. Όταν το βίντεο που τράβηξαν τα παιδιά μπήκε στην επικαιρότητα των social media, αρχικά ο άντρας συνελήφθη και ακολούθως βγήκε απόφαση απομάκρυνσης του από το σπίτι.




Φυσική βία υπέστη η τυφλή γυναίκα Σ.Ε. από τον άντρα της Χασάν Ε. στο χωριό Γκαμεσάν του νόμου Μπίγκιολ. Το άτομο το οποίο μπροστά στα μάτια των τριών κοριτσιών του έδειρε τη σύζυγό του μετά από τη δημοσίευση του βίντεο στα social media και την έντονη αντίδραση των χρηστών, συνελήφθη.
….
Το περιστατικό που συνέβη στις 2 Αυγούστου αποκαλύφθηκε με βίντεο που κατέγραψε η κόρη της Σ.Ε. Το βίντεο με την βία που περιέχει σε βάρος της γυναίκας και των κοριτσιών είχε μεγάλο αντίκτυπο στα social media.
…..
Για την γυναίκα που υπέστη την βία ο δικηγορικός Σύλλογος Μπίγκιολ διόρισε δύο δικηγόρους. Η επιτροπή γυναικών του δικηγορικού συλλόγου που ανέλαβε την υπεράσπιση της, υπέβαλλε μήνυση για τη βία και αίτημα διαζυγίου.
……

Sondakika.com 4/8/2020