Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπορεί να κινδυνεύει η ζωή της... Συναγερμός για την εξαφανισμένη 26χρονη Αγγελική από τον Ορχομενό!

Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν στην περιοχή του Ορχομενού...Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Βοιωτίας για την εξαφάνιση της 26χρονης Αγγελική...

Αγγελική Πατσούρα

Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν στην περιοχή του Ορχομενού...Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Βοιωτίας για την εξαφάνιση της 26χρονης Αγγελικής Πατσούρα.




Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 31 Ιουλίου το μεσημέρι, η 26χρονη εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ορχομενού.

Ο Οργανισμός ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αγγελικής τη Δευτέρα, 3 Αυγούστου και προχώρησε, σήμερα, Τρίτη 4 Αυγούστου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αγγελική έχει ύψος 1.60 μ., είναι εύσωμη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ένα μαύρο τζιν παντελόνι και μαύρα πάνινα παπούτσια τη μέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.