Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Απολογούνται αύριο... Ποινικές διώξεις στους 22 Πακιστανούς για τα επεισόδια στο Τυμπάκι...

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασαν σήμερα το πρωί οι 22 Πακιστανοί που συνελήφθησαν μετά την αιματηρή συμπλοκή που εκτυλίχθηκε το Σάβ...

Βαριές διώξεις στους 22 συλληφθέντες
Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασαν σήμερα το πρωί οι 22 Πακιστανοί που συνελήφθησαν μετά την αιματηρή συμπλοκή που εκτυλίχθηκε το Σάββατο στη Μεσαρά.






Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, ο εισαγγελέας άσκησε και στους 22 άνδρες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και σε βαθμό πλημμελήματος για συμπλοκή, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας υπό τη μορφή βλάβης, παράνομη είσοδο στη χώρα και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο γραφείο του ανακριτή ωστόσο ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία για ν’ απολογηθούν το πρωί της Τρίτης, 1η Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκαν και οι δύο Έλληνες που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας. Οι δύο άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.