Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε δεν το λες και ανασχηματισμό... 2 αναβαθμίσεις και 3 τοποθετήσεις... Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης

Ανακοινώθηκαν από τον Στέλιο Πέτσα οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που αποφάσισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Συγκεκριμένα, αποφ...


Ανακοινώθηκαν από τον Στέλιο Πέτσα οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που αποφάσισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε:




-η αναβάθμιση του Υφυπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη, σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική.

-η αναβάθμιση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

-η τοποθέτηση του Παναγιώτη Τσακλόγου στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.

-η τοποθέτηση της Ζωής Ράπτη, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε θέση Υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας.

-η τοποθέτηση του Νικόλαου Ταγαρά, βουλευτή Κορινθίας, στη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.