Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ...!! 197 άτομα (Σομαλοί, Κενυάτες κ.α.) σε λιγότερο από 24 ώρες απέτρεψε το Ελληνικό Λιμενικό ΜΟΝΟ στην περιοχή της Λέσβου

Στα ανοιχτά του Αϊβαλί του νομού Μπαλικεσίρ διασώθηκαν 42 πρόσφυγε,ς τους οποίους στοιχεία του ελληνικού λιμενικού τους είχαν αποκτήσει ...


Στα ανοιχτά του Αϊβαλί του νομού Μπαλικεσίρ διασώθηκαν 42 πρόσφυγε,ς τους οποίους στοιχεία του ελληνικού λιμενικού τους είχαν αποκτήσει προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα.




Μία ομάδα προσφύγων που θέλησαν να περάσουν προς το νησί Μυτιλήνη της Ελλάδας ανοίχθηκαν με ελαστική βάρκα από την ακτή Αλτίνοβα.
Οι πρόσφυγες που ήταν οι 38 από τη Σομαλία, 2 από την Κένυα και 2 από τη Συρία, απωθήθηκαν από στοιχεία του ελληνικού λιμενικού προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Ομάδα του τουρκικού λιμενικού ενημερώθηκε πως αυτά τα άτομα βρέθηκαν στα ανοιχτά του νησιού Γκιουνές και έβγαλαν τους πρόσφυγες στη στεριά. Μεταφέρθηκαν στο σταθμό του λιμενικού στο νησί Τσούντα όπου τους παρασχέθηκε βοήθεια σε τρόφιμα αναψυκτικά και ιατρικά υλικά.

https://www.sondakika.com/haber/haber-ayvalik-aciklarinda-turk-kara-sularina-geri-itilen-13516573/

18/8/2020

Σχ.tourkikanea.gr : Σε παρόμοιο περιστατικό οι φύλακες των συνόρων μας λιμενικοί , απέτρεψαν την είσοδο σε άλλους 125 (!) στα ανοιχτά της Φώκαιας. Προφανώς η ομάδα αυτή θα έβγαινε προς το Πλωμάρι…

Κανονικά και μόνο αυτή η άθλια συμπεριφορά της Τουρκίας που μεταφέρει όλη την Αφρική για να εκβιάζει Ελλάδα και Ευρώπη, θα έπρεπε να είναι αρκετή για την διακοπή κάθε διαλόγου με αυτό το φασιστικό καθεστώς.