Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπουργός Αμύνης Ακάρ: «Παράνομος ο εξοπλισμός των 16 ελληνικών νησιών»…

tourkikanea.gr_ Στο παρακάτω βίντεο ο υπουργός Αμύνης της Τουρκίας ακούγεται να λέει τα εξής: “Όλοι μας γνωρίζουμε πως η Ελλάδ...


tourkikanea.gr_Στο παρακάτω βίντεο ο υπουργός Αμύνης της Τουρκίας ακούγεται να λέει τα εξής:




“Όλοι μας γνωρίζουμε πως η Ελλάδα έχει εξοπλίσει 16 από τα 23 νησιά στο Αιγαίο. Αυτό δυστυχώς έχει ισχύ μέχρι και σήμερα και συνεχίζεται. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να ερμηνευτεί με βάση τη συνθήκη της Λωζάνης. Απλά δεν μπορούν να το κάνουν. Πρόκειται για μία πλήρως παράνομη πρακτική.

……
Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε κάθε είδους αγώνα.
……
Οι δηλώσεις και οι πράξεις ενός ευρωπαίου συμμάχου (Γαλλία) ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή ο οποίος θα έρθει από χιλιόμετρα μακριά για να ενδυναμώσει τη στρατιωτική του παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ενάντιες στο πνεύμα της συμμαχίας και της αλληλεγγύης.
……
Όλοι θα πρέπει να ξέρουν ότι οποιαδήποτε δράση ενάντια σε πλοίο μας ή ενάντια στις δραστηριότητες μας εκεί, δεν θα μείνει αναπάντητη.”

Ο εξοπλισμός των νησιών έγινε μετά από την εισβολή στην Κύπρο, διότι απλά τότε εμφανίστηκε η τουρκική απειλή. Και θα πάψει να υφίσταται μόνο όταν πάψει να υπάρχει η τουρκική απειλή…