Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκτακτο – Κορωνοϊός: Παρατείνονται για 14 μέρες τα μέτρα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ανακοίνωσε την παράταση των μέτρων περιορισμού της νόσου για ακόμη 14 ημέρες....


Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ανακοίνωσε την παράταση των μέτρων περιορισμού της νόσου για ακόμη 14 ημέρες. Παρατείνονται τα μέτρα για τη τήρηση αποστάσεων. Παρατείνεται για 14 μέρες η υποχρεωτική χρήση μάσκας εκτός από χώρους εστίασης κα. Παρατείνονται για 14 μέρες τα μέτρα για παραλίες, εκκλησίες, η αναστολή των πανηγυριών και εκδηλώσεις όπου ο κόσμος είναι όρθιος.

Μαγιορκίνης: «Σιωπηλοί φορείς όσοι επιστρέφουν από διακοπές»




O κ. Μαγιορκίνης έκανε λόγο για ήπιες αυξητικές τάσεις στην καμπύλη τονίζοντας παράλληλα ότι αυτά τα στοιχεία αφορούν την περίοδο μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Επιπροσθέτως τόνισε ότι επιστρέφοντας από τις διακοπές πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας σιωπηλούς φορείς.

Τέλος έκανε έκκληση στους γονείς και στους νέους να έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ ζήτησε ακόμα από τους νέους να περνούν τον χρόνο τους με λίγους φίλους. Να δημιουργήσουν όπως λέμε μια «κοινωνική φουσκάλα» για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους γύρω τους, κατέληξε.