Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: 14 χρόνια φυαλακή γιατί... Σκότωσε τη σύζυγό της και την έθαψε στον κήπο

Σε 15 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μία γυναίκα από το Νιου Τζέρσι η οποία πριν από τρία χρόνια, τον Αύγουστο του 2017, είχε πυροβολήσ...



Σε 15 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μία γυναίκα από το Νιου Τζέρσι η οποία πριν από τρία χρόνια, τον Αύγουστο του 2017, είχε πυροβολήσει στο πρόσωπο τη σύζυγό της και μετά έσκαψε τάφο στην πίσω αυλή τους. Η Λόρα Μπουστάιν από το Μάουντ Χόλι καταδικάστηκε σε φυλάκιση αφού βρέθηκε ένοχη τον Φεβρουάριο για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και απόκρυψη αποδείξεων, αφού πυροβόλησε και έκρυψε την 29χρονη Φελίσια Ντόρμανς.




Σύμφωνα με τη Philadelphia Inquirer, η γυναίκα παραδέχτηκε τον πυροβολισμό τον Φεβρουάριο αλλά υποστήριξε ότι ήταν ατύχημα. Και την Τετάρτη, υποστήριξε ξανά στο δικαστήριο ότι επρόκειτο για ατύχημα και ο δικηγόρος της επεσήμανε ότι θα κάνει έφεση.

"Η Φελίσια ήταν και παραμένει ο έρωτας της ζωής μου" είπε η Μπλουστάιν. Οι εισαγγελείς ωστόσο είπαν ότι η Μπλοστάιν που τότε ήταν σε αναστολή, στόχευσε με το όπλο το πρόσωπο της Ντόρμανς έπειτα από καβγά μέσα στο σπίτι τους και τράβηξε τη σκανδάλη. Πήγε σε πολυκατάστημα όπου αγόρασε δύο φτυάρια και μπλε μουσαμάδες προτού αρχίσει να σκάβει τάφο στον κήπο του ζευγαριού, σύμφωνα με την "Inquirer".

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί ένα χρόνο σύμφωνα με το προφίλ τους στο Facebook. Μήνες πριν από τη δολοφονία είχε πάει ταξίδι στο Όσεαν Σίτι στο Μέριλαντ. Η Μπλουστάιν πρέπει να εκτίσει το 85% της ποινής της προτού μπορέσει να κάνει αίτηση για αποφυλάκιση, Οι εισαγγελείς επιθυμούσαν 30ετή ποινή.

Πηγή: Fox News