Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Επείγουσα ειδοποίηση»... 112… καλεί Πάρο! Το SMS που στάλθηκε σε κατοίκους και τουρίστες

Στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του κορονοϊού, που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, 14.08.2020, ο Νίκος Χαρδαλιάς, πε...


Στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του κορονοϊού, που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, 14.08.2020, ο Νίκος Χαρδαλιάς, περιλαμβάνεται και η ενεργοποίηση του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112.






Όπως είπε κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης στην οποία ανακοίνωσε νέα δέσμη μέτρων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, θα σταλεί μήνυμα από το 112 τα επόμενα 24ωρα σε όλους τους πολίτες της χώρας, με ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές με υψηλότερο επιδημιολογικό φορτίο, όπου μπορεί να ληφθούν ιδιαίτερα μέτρα προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα μέτρα.




Μία από αυτές τις περιοχές είναι και η Πάρος, όπου μαζί με την Αντίπαρο θεωρούνται ως το επίκεντρο του κοροναϊού στις Κυκλάδες, καθώς πολλά από τα κρούσματα που ανιχνεύτηκαν είναι παραθεριστές (και μάλιστα νέοι σε ηλικία) που επέστρεψαν από διακοπές από εκεί.

Ενεργοποιήθηκε το 112
Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής όσοι βρίσκονται στην Πάρο έλαβαν το μήνυμα έκτακτης ανάγκης.

Σε αυτό γίνεται γνωστό ότι Πάρος και Αντίπαρος έχουν υψηλό επιδημιολογικό φορτίο και καλούνται όσοι βρίσκονται στο νησί να φορούν μάσκες και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

«Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιής» τονίζεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα, με σύνδεσμο να παραπέμπει στα μέτρα αναλυτικά.

Δείτε το SMS που στάλθηκε
112





.