Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποιό ORUC REIS... Ποιό BARBAROS...!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ... Το τουρκικό Γεωτρύπανο YAVUZ τρυπάει τα σπλάχνα μας στην Ελληνική ΑΟΖ της Κύπρου...!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ τουρκική ενέργεια...!!!

Την ώρα που όλοι είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο Όρουτς Ρέϊς που απειλούσε την Ελληνική ΑΟΖ κάτω από το Καστελόριζο, την ώρα που οι το...


Την ώρα που όλοι είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο Όρουτς Ρέϊς που απειλούσε την Ελληνική ΑΟΖ κάτω από το Καστελόριζο, την ώρα που οι τούρκοι ετοιμάζουν με NATVEX να στείλουν Ανατολικά της Αμμοχώστου το BARBAROS -και τα δύο ερευνητικά πλοία- του τουρκικό ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ YAVUZ προβαίνει σε άκρως επιθετική ενέργεια αυτή την ώρα στην θαλάσσια περιοχή νότιο δυτικά της Κύπρου.




Και σίγουρα όπως θα δείτε και στον χάρτη βαθιά ΕΝΤΟΣ της Ελληνικής ΑΟΖ Κύπρου κι ανάμεσα στα οικόπεδα 6 και 7 (οριακά εντός του 6) έτσι όπως τα έχει καταχωρήσει η Κυπριακή κυβέρνηση!.

Δηλαδή η τουρκία ΤΡΥΠΑΕΙ αυτή την ώρα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΛΑΧΝΑ και δεν κουνιέται κανείς! Αλλά και σύσσωμο το μιντιακό κατεστημένο σε Αθήνα και Λευκωσία το κάνει γαργάρα, είτε γιατί έχουν εκαπαιδευτεί στην αδιαφορία και την ασχετοσύνη, είτε γιατί ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ...!!

Μάλιστα το σημείο στο οποίο ΕΝΕΡΓΕΙ αυτη την στιγμή το γεωτρύπανο YAVUZ είναι αδειοδοτημένα στην ENI και την ΤΟΤΑΛ με συμφωνία που υπογράφτηκε το 2017! Αλλά οι ΠΕΙΡΑΤΕΣ της Μεσογείου δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Τουλάχιστον τίποτα από λόγια και δηλώσεις...

Καταλαβαίνουν μόνο από τορπίλες και βλήματα! Και η Κύπρος ΔΙΑΘΕΤΕΙ... Γιατί διαθέτει και ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ και είναι αυτά της Ελλάδος... Της Μητέρας Ελλάδος που δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει τα στραβά μάτια...

Να σημειώσουμε για όσους δεν το αντιλήφθηκαν ακόμη, ή κάνουν πως δεν κατααβαίνουν, πως το YAVUZ δεν είναι ερευνητικό... Είναι γεωτρύπανο. Δεν προβαίνει απλά σε πρόκληση με την παρουσία του, αλλά ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...!!!

ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ YAVUZ ΣΗΜΕΡΑ!

Εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ"