Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Αφοδευμένος» πάνω του Τσελίκ: «H στρατιωτική συνεργασία Ελληνοκυπρίων - ΗΠΑ διαταράσσει τη σταθερότητα»...!!!

Η συμμετοχή των Ελληνοκυπρίων από τις ΗΠΑ στο πρόγραμμα «Διεθνής Στρατιωτική Κατάρτιση και Εκπαίδευση» (IMET) είναι ένα βήμα που διατα...


Η συμμετοχή των Ελληνοκυπρίων από τις ΗΠΑ στο πρόγραμμα «Διεθνής Στρατιωτική Κατάρτιση και Εκπαίδευση» (IMET) είναι ένα βήμα που διαταράσσει την επιδίωξη της σταθερότητας, δήλωσε ο Εκπρόσωπος του ισλαμικού κυβερνόντος κόμματος ΑΚΡ της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ.




Σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε πως κάθε βήμα που δεν μεταχειρίζεται εξίσου και τις δύο πλευρές στο νησί είναι ενάντια στο νόμο και τη δικαιοσύνη. «Έχετε δει ότι οι προσεγγίσεις που δέχονται την ελληνική κοινότητα ως τον μοναδικό αποδέκτης δεν έχουν επιτύχει κανένα αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Μετά από αυτό, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα», επεσήμανε.

Οι κινήσεις αυτές, όπως είπε, δεν είχαν μέχρι στιγμής αποτελέσματα, μέσω της αδικίας και της παρανομίας. «Η Τουρκία και η ΤΔΒΚ θα προστατεύσουν τα συμφέροντά τους μέχρι το τέλος».

Ο Πρόεδρος μας είπε, αναφερόμενος στην Ερντογάν, από τις πρώτες ημέρες της εξουσίας του Κόμματος ΑΚΡ ξεκαθάρισε: «Θα είμαστε ένα βήμα μπροστά» για το θέμα της λύσης. «Η παράνομη συμπεριφορά της ελληνικής και της ελληνικής πλευράς προκάλεσε διαρκή δυσκολία στην εξεύρεσης λύσης».

«Αυτό το τελευταίο βήμα των ΗΠΑ θα υποστηρίξει το αδιέξοδο και όχι τη λύση. Η ΤΔΒΚ θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της βάσει του νόμου και της ισότητας στο νησί στο έπακρο. Η Τουρκία αποτελεί ισχυρή εγγύηση για τα δικαιώματα και τα συμφέροντα αυτά».