Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BOMBA στους τούρκους...!!! Ο LNA έδωσε ΠΟΝΟ...!!! «Αυτή είναι η ΑΟΖ Ελλάδας-Λιβύης» λέει ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός ...!!!

Ο ανεπίσημος λογαριασμός στο Twitter του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), δηλαδή των ενόπλων δυνάμεων της νόμιμα εκλεγμένης Βουλής των Αν...

LNA: «Τα όνειρα του Ερντογάν (μνημόνιο Άγκυρας-Τρίπολης) κατέληξαν ...

Ο ανεπίσημος λογαριασμός στο Twitter του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), δηλαδή των ενόπλων δυνάμεων της νόμιμα εκλεγμένης Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, ανάρτησε ένα χάρτη με την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, με το σχόλιο-λεζάντα ότι τα όνειρα του Ερντογάν πήραν την κάτω βόλτα.






Την Τρίτη ο Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε το Τομπρούκ της Λιβύης (Κυρηναϊκή), όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Ακίλα Σάλεχ.

«Συζητήσαμε, για τον καθορισμό των θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης, στο πλαίσιο, βεβαίως, όχι της αυθαιρεσίας που συνιστά το φερόμενο ως μνημόνιο Σαράτζ-Τουρκίας, αλλά στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου, σε συνέχιση των συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης το 2010», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Λίβυο πρόεδρο.